18-07-14

Auuwch ....

doornik3.jpg

Toen ik de laatste avond op de camperparking in Doornik de hondjes uitliet, liep het even fout. In een echte wandeling hadden ze niet veel zin meer, ze hadden in de namiddag samen met ons door de stad gewandeld, het regende zachtjes en ondertussen was het bedtijd geworden. De meiden snuffelden wat rond op de dreef die naar de parking liep. Plots liet Flora een gil, het ging me door merg en been, Isis ging van de schrik onderdanig voor m'n voeten liggen. Ik rook vaag de geur van verbrande huid/haar. Flora huppelde angstig heen en weer. Door dat het donker was kon ik niet meteen zien of ze gewond was. In de camper bleek het allemaal nog mee te vallen. Onze nieuwsgierige meid was gaan snuffelen aan een lantaarnpaal waar het beschermingsdeksel van de elektriciteit ontbrak. Ik was er van aangedaan en had met haar te doen, ocharme Flora toch.

Gelukkig is het allemaal nog goed afgelopen, het kon ook erger mede doordat het regende en ze met haar pootjes in het natte gras stond.

Ik heb er foto's van gemaakt en de stad een mailtje gestuurd, er spelen daar ook kinderen in de buurt!

Overigens, dit terzijde, Doornik heeft een grote camperparking waar indien nodig wel 50 campers kunnen parkeren, de voorzieningen zoals water en lozing van afvalwater zijn gratis.

13:43 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Huisdieren, Vakantie | Permalink | Commentaren (6) | Tags: vakantie, doornik, vrije tijd

Commentaren

wat je toont is wel totaal onaanvaardbaar Chrisje..

voor Flora liep het gelukkig goed af..

alvast een prettig weekend gewenst

Gepost door: willy | 18-07-14

Reageren op dit commentaar

Ik frons mijn wenkbrauwen, Chrisje, dat kan toch niet... !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 18-07-14

Reageren op dit commentaar

Hey.. waar is m'n reactie gebleven?
Ik ben erg geschrokken van je verhaal.. volgens mij had dat voor Flora héél erg slecht af kunnen lopen hoor, je moet er gewoon niet aan denken! Onverantwoord en levensgevaarlijk dat de boel er zo bijligt! Goed dat je de gemeente ervan op de hoogte gesteld hebt!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 19-07-14

Reageren op dit commentaar

Pfff, dat is gevaarlijk! Niet te geloven dat er dat nog niemand had gemeld. Gelukkig is het goed afgelopen voor Flora....je mag er niet aan denken :-(

Gepost door: bea | 20-07-14

Reageren op dit commentaar

Dit is wel goed afgelopen voor Flora amai je mag er niet aan denken...

Gepost door: Rene | 20-07-14

Reageren op dit commentaar

Zoiets kan toch niet gelukkig is het goed afgelopen

Gepost door: Merel | 22-07-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.