23-09-14

Mijn schoolstart

Vorige week startte de cursus : Overschakelen naar Windows 8.1, met een beetje lood in de schoenen ben ik eraan begonnen. Broodnodig nu ik hier die miskoop staan heb met Windows 8 op. Hopelijk kijk ik binnen een paar weken er anders tegenaan, het is nu zoeken omdat alle 'dingen' ergens verstopt zitten, geen balken meer met keuze mogelijkheden maar tegels hier en tegels daar en dan de Windowsknop die ons naar bijna alles moet brengen via het startscherm. Is het de leeftijd, maar ik hou niet meer van die uitgebreide vernieuwingen. Bij m'n vorige laptop kon ik alles blindelings vinden ... nu is het even anders. Zucht.

Gelukkig hebben we een leuke leerkracht die geduldig onze vragen beantwoord. De chocolaatjes zitten al in mijn boekentas klaar, ik ga ze de volgende les eens goed verwennen. Ze verdient het ... het klaslokaal is full house, elke computer is bezet. Ik ben helemaal niet alleen met mijn 'probleem', ha ha ... er zijn nog ergere gevallenKnipogen.

07:49 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: windows 8, volwassenenonderwijs, computerles

Commentaren

Moet er ook niet aan denken weer te moeten omschakelen.. en het lijkt wel of er met elke nieuwe pc hier weer een andere windows meekomt.. ben zo al van XP naar Vista gegaan en daarna naar 7.. elke keer als ik eindelijk gewend ben, crasht die stomme pc! hahahaa! Maar uiteindelijk went alles.. ook zonder lessen! :-P Ik haal er wellicht niet alles uit dat erin zit, maar als ik maar een beetje kan bloggen vind ik het al best. :-)
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 23-09-14

Reageren op dit commentaar

'k Wacht nog even af, Chrisje, maar 'k zal 't minstens zo moeilijk hebben al jij...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 23-09-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.