24-09-14

DE liefste oma ...

 

Begin augustus werden de verjaardagen gevierd. Ik werd door de kleinkinderen als liefste oma verkozen, met lint en al. Er hoorde ook een prachtig boeket en doosje wijn bij. Het was een leuke namiddag samen. Al wordt het van jaar tot jaar moeilijker om alle kleinkinderen samen hier te krijgen, ze hebben zelf hun bezigheden zoals scoutskampen, tenniskampen enz.

Een paar foto's

DSC_9762.JPG

DSC_9754.JPG

Sorry, ik weet niet wat er happert, foto's verticaal gemaakt, zetten zich horizontaal op mijn blog. Heb ze al een paar keer gedraaid in de map, maar komen steeds verkeerd op de blog staan ...

zie hier den deugniet ...

DSC_9767.JPG

gaat ook al bij liggen .... dat wordt zoeken!

Foto's draaien deed ik 15j geleden in de les, maar waarom gaan ze zich draaien op de blog?

 

 

 

 

 

10:47 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Huisdieren, kleinkinderen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: verjaardag, oma, juli, kleinkinderen

Commentaren

De liefste oma! wat een mooie sjerp! vast helemaal verdiend! :-)

Ik zie het vaker op de startpagina, van die dwarse fotootjes.. en dan dacht ik 'waarom zetten ze dat nu niet even goed?' Maar je kunt er zelf dus niks aan doen? dan is het een bug in het blogsysteem denk ik.. wat vreemd. Ik heb nergens last van. Het enige wat ik invul als ik foto's post is het formaat.. 460px in de breedte, dat is het grootste dat kan bij mij. En alles komt te staan zoals het bedoeld is.
Misschien even mailen naar Skynet? (maar dat is tegenwoordig wel iets voor de lange adem!)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 24-09-14

Reageren op dit commentaar

Btw.. je blog opent ook héél langzaam.. alsof er iets heel 'zwaars' op staat. Er is echt iets niet goed met jouw blogje hoor.. zéker skynet eens contacteren.

Gepost door: mizzD herself | 24-09-14

Oh.. het gaat nu weer sneller.. heb je wat veranderd?

Gepost door: mizzD herself | 24-09-14

Dag Chrisje
Je blog opent snel en alles is oké ik vind het wel raar dat de foto verticaal staat en je hebt hem al eens gedraaid,dat zou dan aan skynet liggen,ik weet er ook zo niet een antwoord op.
Mvg:René

Gepost door: Rene | 24-09-14

Reageren op dit commentaar

aha ik ontdek dat je er terug bent. Je bent je nieuwe pc blijkbaar nog niet echt gewoon! 't Zal wel komen.groetjes.

Gepost door: magda | 24-09-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.