10-11-15

Herfstvakantie (2)

Dinsdagochtend gingen we naar de grote AH in Bergen op Zoom, we wilden wat voorraad indoen voor in de camper. Mauro en Luna gingen mee, we zouden daarna gaan wandelen en lunchen in de motorhome. Het is handig als ze zelf kunnen mee beslissen, maar dit draaide anders uit dan verwacht, ze wilden pannekoeken eten als middageten, tja als ze mogen kiezen van oma ... dan gaan ze er ook voor, dus werden het pannekoeken met suiker en stroop. Na het middageten trokken we erop uit in het wandelgebied van De Kraaijenberg in Bergen op Zoom. Er is een grote parking en dat is handig om onze camper te parkeren. De hondjes waren net als wij ongeduldig om te vertrekken, het weer was subliem, zonnig en windstil, alleen spijtig van het constant gebrom van de auto's en gedonder van de vrachtwagens op de drukke autobaan richting noorden (Breda/Rotterdam enz.) We besloten richting water te wandelen,  via een weide met koeien en de hondjes mochten er niet door, wat we dan ook niet deden, dus namen we een ander wandelpad, erg rustig en niet te lange afstand voor de kids. Een paar foto's

IMG_0677.JPG

IMG_0678.JPG

IMG_0672.JPG

IMG_0667.JPG

IMG_0668 (2).JPG

IMG_0669.JPG

IMG_0679.JPG

 

 

 

09:10 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Familie, kleinkinderen, Natuur, Vakantie | Permalink | Commentaren (4) | Tags: herfstvakantie, bergen op zoom, natuur, herfst

Commentaren

Gooh.. ben al heel vaak in/bij Bergen op Zoom wezen wandelen ( meestal georganiseerde tochten) maar dit wandelgebiedje ken ik helemaal niet! Dat ligt zeker dan niet in de richting van waar vereniging De Wandelende Krabben ons heen willen hebben! :-) Want het ziet er mooi uit.
Die AH ken ik niet hehe maar ik koop ook maar zelden bij AH.. ze hebben er enorm veel, heel groot assortiment, dus als je iets speciaals nodig hebt, kun je het daar vinden.. maar beetje duur wel.
Heb de vorige foto's ook nog bekeken hoor! herkende die Markt inderdaad wel.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 10-11-15

Reageren op dit commentaar

De nieuwe XL AH is recent geopend en is gevestigd aan de rand vd stad richting strandje van Bergen op Zoom. Voor ons een zegen om te parkeren met de camper. Je bent dan ook zo in het gezellige centrum van de stad, alhoewel ik er de laatste jaren veel leegstand van handelzaken zie bijkomen.
Bij AH winkelen voelt voor mij als een beetje vakantie, met andere geuren en smaken en gezellig een 'bakje' koffie drinken.
Het wandelgebied ligt richting Huybergen, voorbij het strandje van Bergen op Zoom.

Gepost door: Chrisje | 10-11-15

Ooh.. is het zo'n XL? is een beetje de Franse formule hè, die grote supermarkten aan het randje van de stad.
Het centrum van Bergen op Zoom vind ik ook fantastisch leuk ja.. wandelde er al vaak. Is wel jammer dat het overal zo slecht gaat met de detailhandel (door de opkomst van het internetshoppen is dat hè).. het maakt de winkelcentra er niet gezelliger op.
Huijbergen? ik heb wel ook eens vanuit Wouwse Plantage gewandeld.. denk dat dat dan meer in de richting is?

Gepost door: mizzD | 10-11-15

die pannenkoeken zijn best begrijpelijk Chrisje...

er op uit met de camper, zo kom je nog eens ergens

fijne avond

Gepost door: willy | 10-11-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.