11-11-15

Herfstvakantie (3)

Op dinsdag stond een topper op het programma, we gingen samen met de kids naar Intratuin in Halsteren. De kerstversiering was er al en al bij het binnenkomen stonden we gezellig tussen de dik besneeuwde dennen. In de hall was de versiering veel soberder als de vorige jaren. Er was een workshop bezig om kids te leren bakken, met de nodige versiersels. We genoten weer van het bekijken en betasten van zoveel moois.  Waar blijven ze het toch halen. Ik kocht een paar planten om lege plaatsjes in de tuin te vullen, ik koos voor planten waarvan ik het blad kan gebruiken voor mijn bloemstukken. We namen halfweg pauze in het restaurant, kozen voor een lekkere koffie van het huis met de nodige versnaperingen ... De kids aten een worstenbroodje en genoten want junkfood krijgen maar af en toe.

De kids werden moe en we besloten ons bezoek af te ronden. Bij de uitgang klonk de bekende muziek uit de Disneyfilm Frozen, het personage Anna zong op een groot scherm en dit wilden ze niet missen. We aten in de camper nog samen een boterham met de gisteren gekochte kaas op de markt in Roosendaal en toen keerden we huiswaarts. Mijn schoondochter was apart met de auto gekomen, ze hadden nog met een vriendinnetjes afgesproken. Het was ondertussen erg druk geworden op de parking van Intratuin.

We hadden een goed moment gekozen om naar huis te rijden, geen files op de autostrade. Op de ring ging het ook vlot, je zag ook daar dat het vakantie was in Belgenlandje.

Een paar foto's

IMG_0544.JPG

IMG_0535.JPG

IMG_0536.JPG

IMG_0552.JPG

IMG_0550.JPG

Kleindochter Luna werd moe en zocht een zacht plekje uit om wat te bekomen (lol)

IMG_0608.JPG

Deze wil ik jullie ook nog laten zien ... knap hé?

IMG_0598.JPG

We kwamen goed thuis, de hondjes blij om terug in hun eigen weide te kunnen rondrennen en snuffelen. Donderdagochtend ga ik de twee jongste dochters van mijn andere zoon ophalen want papa en mama hebben geen vakantie.

 

07:33 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

Ja, het lijkt toch elk jaar wel wat minder uitgebreid te worden bij Intratuin, wat kerstshow betreft.. maar ja.. het zal voor iederéén wel crisis zijn hè.. en de mensen blijven voorlopig toch wel komen zullen ze denken..! Maar het blijft dan ook een leuk uitje.. en als je niks koopt nog gratis ook.. maar iedereen koopt meestal wel wát hè.. en het restaurantje doet altijd wel goede zaken denk ik.
Machtig mooie auto!! :-)
In de mooie omgeving van Halsteren heb ik toevallig ook al wel de nodige prachtige wandelingen gedaan!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 11-11-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.