12-11-15

Herfstvakantie (4)

IMG_0556.JPG

IMG_0557.JPG

IMG_0577.JPG

IMG_0575.JPG

IMG_0584.JPG

IMG_0568.JPG

Donderdagochtend ging ik de Elise en Astrid ophalen, het was al bijna middag eer we hier aankwamen. Op verzoek kookte ik pompoensoep met balletjes en die ging bijna in één keer op, morgen wordt het tomatensoep, zo werd na veel overleg beslist haha. Ze speelden eerst buiten, gingen noten rapen en 'hielpen' mijn man om de laatste spinazie uit de tuin te oogsten. Als warm eten werd het dus spinazie met worstjes en puree. Ze smulden en het viel me op dat ze een goede eetlust hadden, dit is niet altijd zo geweest. De kok kreeg drie sterren (volgens hun toch hahaha) Ik had hun een verrassing aangekondigd en ze probeerden de ganse tijd dit te achterhalen, maar oma zweeg en opa wist ook nog van niks. De verrassing zou pas kunnen doorgaan als het donker was en dit maakte hun echt wel nieuwsgierig. Bij valavond reden we naar St Truiden om een wandeling te maken (St Truiden by lights). Je volgt de groene lichtjes op de stoep en deze leiden je naar verlichte monumenten door gans de stad. Ik was wat ongerust want de wandeling is zo een 5km lang, maar ze hielden stand, of dit door de spinazie kwam laat ik in het midden. Als beloning kregen ze dit

IMG_0571.JPG

IMG_0569.JPG

Toen we na de lekkere stop, buiten kwamen regende het. Gelukkig was het tijdens de wandeling droog gebleven en erg zacht voor de tijd van het jaar. We sloten deze gezellig dag af en keerden moe huiswaarts, ze mochten nog even tv kijken en toen werd het stil ten huize oma en opa, alleen de hondjes lieten zich even horen, die vonden hun bench niet zo interessant, en wilden ook liever samen met de kids naar boven, toch gezelliger allemaal samen hé. Maar de bench is de bench ... beetje pech voor hun. Ik had een onrustige nacht, waarom weet ik niet maar ik kon de slaap niet vatten, ik hoorde dat de jongste uit bed viel en moest er af en toe uit ... zou het kunnen dat ik deze week teveel hooi op mijn vork genomen heb?

 

08:10 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Eten en drinken, Familie, Huisdieren, kleinkinderen, Natuur, Vakantie | Permalink | Commentaren (3) | Tags: vakantie, kleinkinderen, huisdieren

Commentaren

Elise en Astrid hebben zich duidelijk niet verveeld en St- Truiden by lights lijkt me de moeite meer dan waard...

prettige dag gewenst

Gepost door: willy | 12-11-15

Reageren op dit commentaar

Wat een leuke uitstap! Die 5km vlogen vast voorbij als het zo leuk is, met die lampjes te volgen en dan die mooie lichtshow op die gebouwen te zien.. maar een lekker ijsje is nooit te versmaden natuurlijk hehe.
Ik herken wel wat van die gebouwen van ónze wandeling door St. Truiden afgelopen voorjaar (bij het toeristenburo kon je een interessante route kopen).. het is sowieso een mooi stadje hè.
Je was misschien wel zo onrustig in bed, omdat de hondjes zo ver weg en heel zielig in hun bench zaten.. hahahahaa!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 12-11-15

Reageren op dit commentaar

De meisjes hebben zich goed geamuseerd meer moet dat niet zijn.
Groetjes

Gepost door: Rene | 12-11-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.