14-11-15

En toen kwamen (eindelijk) de behangers (1)

Het was een moeilijke bevalling geweest ... de behangers waren al bijna 3j gevraagd om de beneden verdieping te komen behangen met vliespapier en daarna een laagje verf op te zetten. Maar eerst hadden ze weinig tijd, teveel werk en een ongeval van één van hun enz., daarna moest ik uitstellen door problemen (die veel te lang aanhielden) met mijn schouder. Maar alles komt goed en begin augustus was het eindelijk zover ... de behangers reden met hun bestelwagen de oprit op ... Wij hadden weken ervoor al aan de ontmanteling begonnen : kasten leeggehaald om te kunnen verplaatsen, overgordijnen en radiatoren kortom alles werd weggehaald en naar de garage gebracht. Samen met mijn man had ik het behang al verwijderd, gelukkig was dit zeer vlot verlopen. Niettegenstaand ik alleen mijn rechterarm kon gebruiken. Toen we klaar waren en met een bijna lege benedenverdieping zaten, kreeg ik een telefoontje dat ze (de behangers) een week later zouden komen, die week is een maand geworden maar ik bleef er rustig bij ...yell. Alles komt altijd goed toch.

IMG_2225.JPG

Dit is/was het oude behang. Ik was het behang niet beu, maar het was dringend aan vervanging toe, tja na meer dan 10j.

wonen,behangen,schilderwerken

Bye bye .. tot nooit meer.

IMG_2330.JPG

Dit wordt het nieuwe vliesbehang, achteraf met een kleurtje op.

IMG_2896.JPG

En de eerste rollen (op maat gesneden) lagen klaar ...

08:52 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie | Permalink | Commentaren (5) | Tags: wonen, behangen, schilderwerken

Commentaren

Na engelen geduld te hebben gehad zijn ze eindelijk komen schilderen en behangen.Maar het zal wel mooi zijn als het klaar is.
Groetjes.

Gepost door: Rene | 14-11-15

Reageren op dit commentaar

van een aarzelende start gesproken..

alvast een prettig weekend gewenst

Gepost door: willy | 14-11-15

Reageren op dit commentaar

Oeh ja.. daarom doen wij dat dus liever zelf. Ik heb behangen.. en vriendlief is nu de trap aan het bekleden. Al dat wachten op vaklui.. en dan komen ze vaak ook nog als het niet uitkomt!
Maar het gaat zéker goedkomen hè. :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 14-11-15

Reageren op dit commentaar

Meestal doen we ook alles zelf, maar dit werk was toch wel uitzonderlijk veel hoor en we zagen het zonder hulp niet zitten. Wij wonen in een gerestaureerde 17e eeuwse boerderij en te groot voor ons. Daarom hadden we 'hulp' ingeschakeld.
Fijne weekend en ja het is goed gekomen hoor.

Gepost door: Chrisje | 14-11-15

Ja, ik kan zó al zien dat het bij jullie wel wat groter is dan bij ons.. hier is het maar een poppenhuisje! :-)
Ik had trouwens ook eerst zo'n behang met een border.. dat was zoveel jaar geleden in hè.. nu zie je die behangranden al bijna nergens meer in de winkels. :-)))

Gepost door: mizzD | 14-11-15

De commentaren zijn gesloten.