17-11-15

Wandelen in eigen dorp

Het is een beetje raar ... ik wandel graag en veel maar heb nog nooit de wandelingen in eigen dorp gedaan. Vorige week donderdag was het zonnig en rustig weer (een van de laatste rustige dagen) en Flora wou eruit. Het moment om de Grootveldwandeling van 8km eens te doen, die vertrekt namelijk op een paar honderd meter van mijn deur en brengt me naar een 4 tal km naar het hoogste !!! punt 64m !!! van Geetbets.

Een paar foto's

IMG_0697.JPG

IMG_0694.JPG

IMG_0701.JPG

IMG_0700.JPG

IMG_0689.JPG

Een zicht op Kortenaken vanop 64m, richting Geetbets kon ik geen foto maken omdat er nog teveel hoge gewassen in de velden staan.

IMG_0696.JPG

Bijna terug, in de verte de kerk. De wandeling gaat meestal door de velden, ook kleine stukjes door bebouwde kom (geteisterd door een zwaar verkeer wegens wegenwerken die al bijna 3j duren) Deze wandeling ga ik zeker nog eens overdoen, ga wachten tot er sneeuw ligt en de velden er kaal bijliggen. Dan kan ik Flora onaangelijnd laten meelopen. Ze rent graag achter fazanten (of andere prooi) aan en in de hoge maisvelden raakt ze uit het zicht en misschien wel verloren.cry

Ondertussen is het weer helemaal omgeslagen, regen en wind is er voor gans de week aangekondigd.

11:53 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen | Permalink | Commentaren (5)

Commentaren

Je hebt toch nog lekker geprofiteerd van die laatste mooie dag.. en sinds ik een wandeltocht een beetje in die omgeving deed (Grootloon-Borgloon-Grootloon) weet ik hoe mooi het er is.. landelijk en door het glooiende landschap met mooie vergezichten over de akkers en weiden. De moeite waard, jullie wandelingetje hè!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 17-11-15

Reageren op dit commentaar

en je hebt er fraaie foto's bij gemaakt..

wandelen in eigen dorp, doe ik vrij veel..

na een paar honderd meter, ben ik al het veld in..zodoende..


bij dit grijze winderige weer, heb ik het vandaag maar zo gelaten...

prettige avond

Gepost door: willy | 17-11-15

Reageren op dit commentaar

Heb er vandaag samen met mijn jongste kooiker Flora toch zo een 9 km gedaan. Viel nog mee, behalve in open veld, dan maar de kap van mijn regenjas opgezet.
Mvg

Gepost door: Chrisje | 17-11-15

Wandelen in eigen gemeente kan ook de moeite zijn , wij hebben hier ook mooie natuur.

Gepost door: liliane | 17-11-15

Reageren op dit commentaar

Je woont mooi in de buurt. Wat heerlijk dat je hebt gewandeld. Wij komen niet aan toe. Natuur is gweldig buurt om te wandelen. Je honden hebben daar plezier erin. Je hebt prachtig foto's gemaakt. Daar hou ik zo van.
Groetjes,

Gepost door: Ferry & Jacqueline | 18-11-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.