24-11-15

Pokkenweer

Er was enige twijfel ... wandelen of niet ... even naar Flora gekeken en haar blik zei me ... 'vrouwke we gaan wandelen'. Het was al de hele tijd licht aan het sneeuwen ... die overging naar natte sneeuw met af en toe hagel. Ik had me goed voorzien, winterse wandelschoenen, anorak, muts, handschoenen en sjaal pppffff ... was van het goede teveel. De wind was koud en hagel joeg ons tegemoet maar we lieten ons niet afschrikken. Onze tocht was 8,7 km langs een verharde fietsroute en veldwegen. Af en toe kwam er ons nog een prettig gestoorde tegen met de fiets, vechtend met de sterke tegenwind en hagelvlagen.

wandelen,natuur,regen,hagel,wind

We kwamen doorweekt thuis en de houtkachel deed goed. Flora was alleen nat, deze keer geen modder omdat we meestal op verharde wegen gestapt hadden, dus even goed droogwrijven met een badhanddoek en klaar.

landschap met kapel.jpg

Langs Vlaamse wegen ...

Bessen.jpg

Bessenbuffet ....

Paard in de weide.jpg

Die wou met ons mee of misschien liever naar zijn stal.

zwerfvuil.jpg

Sluikstorters zijn watjes en hier wonen er precies veel van.

IMG_2828.JPG

Ik vond dat ik dit toch verdiend had. Flora kreeg ook haar deel.

En nu voetjes op de poef en lekker genieten van de houtkachel.

 

16:56 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Huisdieren, Natuur | Permalink | Commentaren (5) | Tags: wandelen, natuur, regen, hagel, wind

Commentaren

Dat omschrijft het weer van vandaag perfect.. getsie wat een ellende! om neerslachtig van te worden! Maar jij ging er met Flora toch lekker op uit.. goed zo.. die koffie mét had je zéker verdiend hoor!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 24-11-15

Reageren op dit commentaar

Hier geen sneeuw en hagel maar regen in alle maten: van miezer tot hard regenen.Geen zin om buiten te komen en ik heb mezelf toch getrakteerd op een koffietje mèt :-)

Gepost door: magda | 24-11-15

Reageren op dit commentaar

Je ziet er ook niet tegenop hé Chrisje. Het was inderdaad gemeen het was de wind die het echt koud maakte, maar je hebt wel altijd een goede vriend bij.
Trouwens mooie collage prachtig.

Groetjes

Gepost door: Rene | 25-11-15

Reageren op dit commentaar

jullie stappen wat af..

met zo'n weertype, blijf ik liever binnenshuis..
heel mooie collages !!

prettige avond

Gepost door: willy | 25-11-15

Reageren op dit commentaar

Weer werkt ook niet mee. Maar sommige dagen is best wel harde wind. Ik hou niet van harde wind. Dan blijf ik liever binnen. Je hebt wel mooie foto's gemaakt. Wat is daar heel mooi.
Groetjes,

Gepost door: Ferry & Jacqueline | 29-11-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.