01-12-15

Back in the house ...

DSC_1173 (2).JPG

Na een kleine week zonder laptop, kan ik van deze avond terug bloggen. Het was even schrikken toen de laptop het begaf, zo oud is hij nog niet hoor. Ondertussen loopt alles terug op wieltjes en kunnen we van start gaan. De voorbije dagen heb ik tussen de buien door (en ook dikwijls in de buien) met Flora gewandeld. We hadden ook een feest in Nederland tijdens het weekend. Maar de meeste tijd 'zat' ik toch binnen te poetsen (lees wachten) om naar buiten te gaan, nog wat tuinwerk te doen (het laatste overigens). Ik heb van dit slechte weer gebruik gemaakt om wat in de kasten te rommelen en op te ruimen. Ondertussen ben ik gaan bijlezen bij de blogmaatjes, en zie ik dat Magda nog altijd in het wondermooie Barcelona wandelt cool en dat de kleine, ondeugende Jaxon Mizzd goed kan bezighouden hahawink.

Ondertussen zijn we december en ik zie her en der de eerste versierde kerstbomen verschijnen. Vandaag was het hier 14 graden, voelt niet echt winters aan en het Kerstgevoel is nog ver af.

bloggen,laptop

18:58 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Natuur | Permalink | Commentaren (2) | Tags: bloggen, laptop

Commentaren

Ja we zijn december maar een kerstgevoel heb ik og niet met al die regen en stormwind. Koud is het hier ook niet met vandaag 10 à 11°. Ik heb me de laatste week beziggehouden met de 700 foto's van Barcelona .Nakijken ,logjes maken en dan doorzenden aan de vriendinnen. Daar kon ik me goed warm bij voelen, zo'n mooi weer dat we hadden. De gemeente is momenteel overal kerstbomen aan het planten en de ijspiste is het weekend opengegaan.

Gepost door: magda | 01-12-15

Reageren op dit commentaar

Ja het leven draait dus niet alleen om een laptop, er zijn nog andere dingen die men kan doen zoals wandelen gaan maar dat doe ook wel samen met je vriend Flora.

Groetjes.

Gepost door: Rene | 02-12-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.