16-12-15

Regenachtige woensdag

Het was me een druilige en donkere dag vandaag. Ik heb de kerstkaartjes geschreven, ze gaan morgen op de post. De hondjes hebben vandaag ook niet veel 'uitgespookt', ze genoten bij de houtkachel. Zo dicht dat ze erbij gaan liggen ... ze kunnen er goed tegen zo te zien. Isis (de zwarte) is loops geworden en dan zal Flora snel volgen. Nu zijn ze nog onafscheidelijk maar de volgende dagen nemen de hormonen de overhand en dan durven ze al eens ruzie maken, eerst wat spelen en dan wat herrie. Gaat vanzelf weer over (lol) of anders even afkoelen in de bench.

Nog een week en het is Kerstmis ... met de 13 graden van vandaag, is het niet echt winter. Een witte Kerst zal het alleszins niet worden.

IMG_3655.JPG

Nu nog de beste maatjes ... samen genieten voor de kachel.

kerstkaarten.jpg

De Kerstkaartjes liggen klaar, morgen even met de fiets naar de post. Hopelijk is de wachtrij niet te lang, nu kwam ik toch één EU zegel tekort. Dat is balen ...

19:51 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Familie, Huisdieren, Kerstmis, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (3) | Tags: kerstkaarten, huisdieren, kooikers, houtkachel

Commentaren

Ik geniet echt van deze periode van het jaar. De kerstverlichting brandt al van vlak na de middag en bij grijs weer laat ik die ook in de voormiddag aan. Zon zagen we niet en koud is het ook niet. Druilerig weer met 11°. Echt geen kerstweer! De dikke pullovers mogen nog in de kast blijven liggen.

Gepost door: magda | 16-12-15

Reageren op dit commentaar

Heb mijn kaartjes vandaag gepost. Eén Eu-zegel te kort?.. kunnen er dan geen 2 B-zegels op? hiér wél hoor.. de gereduceerde kerstzegels zelfs.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 16-12-15

Reageren op dit commentaar

O wat liggen die twee vrienden heerlijk voor de kachel.
Ik vind het helemaal geen kerstweer,kan beter een beetje vriezen in plaats van die regen.

Bloggroeten.

Gepost door: Rene | 17-12-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.