19-12-15

Er gebeuren rare dingen om ons heen ...

Het is een onrustige nacht geworden ; om 1u40 ging ons inbraakalarm af, het was erg schrikken. Na het alarm uitgeschakeld te hebben, ging mijn man kijken wat er aan de hand was. Ondertussen kreeg ik al een telefoontje van de bewakingsfirma met de melding dat het het alarm van de garagedeur betrof en inderdaad onze garagepoort stond helemaal open ... erg raar want die was gisteravond potdicht. Na een rondje door de tuin en rond de woning, konden we niets nieuws ontdekken en besloten na een uurtje terug slapen te gaan. Ik kon de slaap moeilijk vatten en een paar uur later ging er terug een alarm, ik schrok en dacht dat het ons alarm was maar toen bleek het alarm van de overburen. Zij hebben de politie gebeld, die waren snel ter plaatse maar konden na een onderzoek bij hun en later bij ons niets ontdekken. Toeval of niet wie zal het zeggen. Wel zag ik een donkere, geblutste bestelwagen met een paar mannen in stilletjes voorbij rijden (kijken) dan een doodlopende straat inrijden, ze zijn daar blijven staan tot de politie vertrok, ze reden terug naar de richting vanwaar ze kwamen, ieder ander automobist die zich vergist omdat het doodloopt, rijdt dan verder langs de evenwijdige weg ... die donkere mannen niet. Kan ook niks beteken ... maar op dit uur ligt bijna iedereen in bed.

Ook onze honden waren hyper deze nacht ... en Flora zag zelfs rare dingen in de woonkamer. (Ik had gisteren een reetje gekocht om buiten in de tuin te zetten, maar dit stond voorlopig binnen omdat er festiviteiten in de buurt waren ...ik wou het eerst goed verankeren)

IMG_3671.JPG

Flora vond dit maar niks ....

IMG_3672.JPG

Is dit nu een rare droom ... teveel 'space' hondensnoepjes gegeten gisteren?

08:30 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Huisdieren, Kerstmis | Permalink | Commentaren (4) | Tags: kerstversiering, kooiker, huisdier, alarm

Commentaren

Is dit nu een rare droom ... teveel 'space' nee nee dit heb ik ook al verschillende keren gehad dat de garage poort open stond,heb de code moeten veranderen ligt aan radiografische golven zeggen ze,ik weet het niet.
Maar het is toch wel even schrikken.

Bloggroetjes

Gepost door: Rene | 19-12-15

Reageren op dit commentaar

een vreemd verhaal..

wat tot voorzichtigheid aanzet...

hopelijk is de wereld niet om zeep :-)

prettige zondagavond

Gepost door: willy | 20-12-15

Reageren op dit commentaar

Ook eens thuis gekomen en de voordeur wagenwijd open gevonden.. maar die had ik zelf vergeten dicht te doen wist ik achteraf. Wel schrikken hoor.. dat wel. Vreemde lui die rondrijden ook.. oppassen maar.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 21-12-15

Reageren op dit commentaar

Chrisje eindelijk heb ik je gevonden. Ik was alles kwijt je mail adres je tel. Door mijn computer na thuiskomst gecrasht was.
Met mij uitgenomen mijn voeten alles goed.
Ik wens je prettige feestdagen toe. Hopelijk ka ik iets terug lezen op mijn mail.
Groetjes dikke kus
Adriën xx

Gepost door: Adriën | 23-12-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.