24-12-15

Fijne feestdagen voor iedereen

De laatste weken heb ik verschillende leuke uitstappen gemaakt ; naar de familie, shoppingcentra en kerstmarkten bezocht. Ik hou van de gezellige kerstsfeer in de winkelstraten en bij de mensen thuis. De kerstbomen zijn prachtig versierd, er liggen pakjes onder en de lichtjes branden ...

Begin van de week bezocht ik met de kleinkinderen Roosendaal en Bergen op Zoom. Het was er toen gezellig druk, nog niet de grote overrompeling. We hadden een fijne tijd samen.

Vorige week was ik in Hasselt, de stad van de smaak, zoals ze zichzelf noemen ...

Ik bracht wat foto's mee

Hasselt.jpg

Hasselt 3.jpg

Hasselt 2.jpg

Hier is alles klaar, pakjes zijn gekocht, eten in voorbereiding voor tweede kerstdag, dan ben ik aan de beurt om te koken. Ik kijk er naar uit om de kinderen en kleinkinderen samen hier te gast te hebben. Ik heb een quiz voorbereid om na het eten en de pakjes samen wat plezier te maken. En ze mogen een hulplijn vragen (lol)laughing.

Ik lees hier en daar dat de kerstsfeer ontbreekt door het te warme weer ... kan wel zijn maar als je bezoekers van ver moeten komen, is het winterweer niet echt handig. Ik zag een paar sneeuwfoto's bij Magda, ik heb er ook een paar gevonden ... toen kwamen de sneeuwruimers langs. Komt de kerstsfeer al?

dik pak sneeuw.jpg

 

Ik wens jullie allemaal fijne dagen toe ...

PS : ik kon niet inloggen op mijn blog, heb dan tenslotte een nieuwe wachtwoord aangemaakt en toen lukte het me uiteindelijk ... tijdens het voorbereiden verdween dit postje, gelukkig kon ik het bij concepten terug onderscheppen. Ook hier gebeuren rare dingen.

DSC_0228.JPG

Vandaag 24/12, zijn we 44 jaar gehuwd. Ik zag dat er een hartje, met een pijl door, op de huiskalender getekend was. Wie zou dit gedaan hebben????

IMG_3572.JPG

16:12 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Eten en drinken, Kerstmis, Shoppen, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (7) | Tags: kerstmis, shoppen

Commentaren

Ooooh.. van harte gelukgewenst met jullie topazen huwelijk! *smak*smak*smak*! ik wens jullie nog heel veel gelukkige en gezonde jaren samen!
Groetjesss!

Ps. bij Skynet gaat er van alles mis de laatste tijd.. denk dat ze de blogs beu zijn. ;-)

Gepost door: mizzD | 24-12-15

Reageren op dit commentaar

Ps 2.. was vorig jaar maart in Hasselt en toen hing die poster met dat hondje er ook al.. die heeft ook op m'n blog gestaan hahaha toevallig hè! :-)

Gepost door: mizzD | 24-12-15

prettige kerstdagen..

en vandaag jullie huwelijksverjaardag, waarvoor mijn hartelijke gelukwensen

Gepost door: willy | 24-12-15

Reageren op dit commentaar

Eerst en vooral hartelijk gefeliciteerd met je huwelijksverjaardag,ook wensen we de ganse familie Fijne kerstdagen en geniet van jullie samen zijn.

Bloggroetjes

Gepost door: Rene | 25-12-15

Reageren op dit commentaar

Ik ben veel te laat. Alsnog gefeliciteerd met je huwelijksverjaardag. Op weg naar oud en nieuw.
Mooie foto's heb je gemaakt.
Groetjes,

Gepost door: Ferry & Jacqueline | 28-12-15

Reageren op dit commentaar

O, ik ben hopeloos tenachter met het lezen van je blog. Wel laat maar toch nog een hartelijke proficiat met jullie huwelijksverjaardag!
Tijdens de kerstperiode is het altijd gezellig winkelen in de steden, en al koop je niks windows shopping is ook leuk want de etalages zijn dan dikwijls heel mooi versierd.
Sneeuw hoort bij de kerstperiode ,maar ja jammergenoeg hebben we tot nu toen nog geen sneeuw gezien en lijkt het buiten meer lente dan winter.

Gepost door: magda | 06-01-16

Reageren op dit commentaar

PPpff ik ben hopeloos tenachter met het lezen van je blog. Alvast nog een late proficiat voor je huwelijksverjaardag. Ja sneeuw dat hoort toch bij kerstmis hé. Je hebt een paar mooie sneeuwfoto's geplaatst. Sneeuw zagen we tot nu toe nog steeds niet.
In de kerstperiode is het altijd heerlijk om in steden rond te slenteren. Het is er dan zo sfeervol.

Gepost door: magda | 07-01-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.