03-01-16

Een nieuw jaar gestart

Ondertussen begint alles terug het gewone te worden, vandaag de start van de solden, maar ik laat het aan me voorbij gaan. Het is druk genoeg geweest de laatste weken, nu even genieten van het alledaagse, de rust en de warme houtkachel.

De eerste ochtend van het nieuwe jaar 2016 was alleszins spectaculair te noemen, ik nam een paar foto's in onze weide.

DSC_1737.JPG

DSC_1738.JPG

DSC_1739.JPG

DSC_1743.JPG

Het werd oudejaarsavond niet laat ten huize Flora en Isis, er was een algemeen vuurwerkverbod in de gemeente (waarvoor dank vanwege de hondjes en alle dieren in de buurt), we waren zoals gewoonte vroeg op en de hondjes genoten van hun eerste plasje in de weide.

 

15:36 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Natuur, Tuin | Permalink | Commentaren (4) | Tags: 1 januari, tuin, huisdieren

Commentaren

Wauw.. prachtige luchten!
Een vuurwerkverbod? ik hoorde bij de fokkers in St-Truiden als we daar waren al constant geweerschoten van jagers.. die honden zouden wel wat gewend moeten zijn dan? :-) Jax was dan ook helemaal niet onder de indruk van het vuurwerk hier hoor.
Heb juist vandaag de boom opgeruimd en de rest van de versiering.. vind het altijd gezellig, maar als het allemaal weer netjes opgeruimd in de dozen op de zolder staat vind ik dat óók wel weer fijn hoor hehe.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 03-01-16

Reageren op dit commentaar

jullie waren vroeg uit de veren en konden aldus deze mooie zonsopgang vastleggen..

een vuurwerkverbod, hier was het een lawaai van jewelste..., alsof het elk jaar wat meer moet zijn..

prettige dag gewenst

Gepost door: willy | 04-01-16

Reageren op dit commentaar

Ik ben ook blij tevree dat alles terug zijn normaal gangetje gaat, en de start van de solden, laat ik ook aan me voorbij gaan.

Gepost door: liliane | 05-01-16

Reageren op dit commentaar

Heerlijke lucht om zien en om zo de dag te kunnen starten.

Gepost door: magda | 06-01-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.