07-01-16

Opgeruimd staat netjes ...

Vandaag regende het pijpestelen ... uren aan een stuk door. In de ochtend had ik snel de kerstboom buiten opgeruimd, de lichtjes netjes op karton gerold (scheelt veel werk de volgende keer haha) en het glazen hertje terug in de doos gestoken. Het ziet er nu een beetje kaal uit voor het venster, ik heb er een voederhuisje voor de vogels in de plaats gezet. Hopelijk vinden ze de komende dagen hun weg naar de vetbollen.

In de woonkamer is de boom ook opgeruimd, het was een echte blauwe den met wortel, die staat nu met pot op het terras en kreeg vandaag een flinke douche. De naalden begonnen af te vallen maar nog niet van die aard dat hij terminaal was zoals die van vorig jaar. Alle bling bling is verdwenen in huis en netjes in dozen (met etiket) op zolder opgeborgen. De stofzuiger deed z'n werk (nadat ik de zak vervangen had, zat overvol), alle sporen van Kerst zijn verdwenen, behalve een bloemstuk, mag nog blijven totdat de hyacinten uitgebloeid zijn. Ik geniet van de heerlijke geur.

DSC_1760.JPG

Gisteravond kreeg ik een chatberichtje van mijn kleindochter (petekind) dat ze een verrassing voor me had. Morgen (vrijdag) ga ik haar aan school oppikken. Ik ben toch een beetje nieuwsgierig ... maar dat lezen jullie de volgende keer weer.

Het weekend staat voor de deur, met nog een nieuwjaarsborrel bij de buren.

IMG_3124.JPG

Flora wenst jullie een gezellig weekend toe!

 

Commentaren

Haha.. ja mijn stofzuigerzak bleek ook overvol.. toen ik de stofzuigerzak openmaakte leek ie dennennaalden te spugen hahahahaa!
Ik vind hyacinten ook heerlijk ruiken, maar ik ken mensen die er helemaal niet tegen kunnen, tegen die geur.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 07-01-16

Reageren op dit commentaar

Ten huizen Liliane ook al alles netjes opgeruimd a van den 3 januari, na vier weken is het goed geweest voor bij is voor bij, mijn stofzuiger was niet vol want onze boom is nep maar bij het opzetten en opbergen verliest hij ook wat van zijn nep naalden.
Fijn weekend.

Gepost door: liliane | 08-01-16

Reageren op dit commentaar

Met jet regenweer van gisteren heb ik ook de kerstboom en alle versieringen opgeruimd. De woonkamer ziet er ineens een stuk kaler uit. Ook hier staat een pot met hyacinten heerlijk te ruiken .

Gepost door: magda | 08-01-16

Reageren op dit commentaar

opgeruimd staat netjes..

hier hebben we ook alle kerstversiering opgeborgen..
prettig weekend

Gepost door: willy | 09-01-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.