15-01-16

Naar de dierenarts

Maandagochtend had ik een afspraak bij de dierenarts. Isis, ons oudste kooikerteefje van 11,5j heeft een snelgroeiend gezwel aan de melkklieren. De laatste weken is het gegroeid tot bijna een kippenei groot. Niet leuk natuurlijk. De dierenarts heeft bloed genomen om de nier- en leverfuncties te testen. Dit is belangrijk om te weten ivm de narcose. Isis piepte en vond dit helemaal maar niks. Ondertussen heb ik de uitslagen van het labo en de testen waren inorde. De volgende week zal ze geopereerd worden, het gezwel wordt dan weggehaald en tandjes gepoetst. Het goede nieuws is dat de tumor los zit ... toi toi voor onze kleine meid.

IMG_2853.JPG

Update : hier lag een dun laagje sneeuw in de vroege ochtend, nu is de sneeuw overgegaan in lichte regen en weg sneeuw in de tuin ..

11:37 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Huisdieren | Permalink | Commentaren (5) | Tags: huisdieren, kooikerhond

Commentaren

dat lijkt me wel het vervelend..

hopelijk verloopt alles probleemloos..

gisteravond zag het bij ons even wit, maar door de hevige regen zijn hier in de buurt verschillende straten overstroomd, maar voor mijn woning is dat geen probleem

bloggroeten

Gepost door: willy | 15-01-16

Reageren op dit commentaar

Ik hoop dat alles goed mag verlopen ,ondertussen zijn het toch spannende dagen. Goeie moed Chris!

Gepost door: magda | 15-01-16

Reageren op dit commentaar

Toi toi toi inderdaad.. óp een goede afloop en zo min mogelijk ongemak voor Isis!

ps. ik heb eindelijk een groot mysterie opgelost.. er stond hier al tijden een naam op m'n (blog-)verjaardagskalender op 13 mei.. Isis.. en ik vroeg me maar af wie dat toch kon zijn.. ik dacht aan een persoon, maar het was natuurlijk jouw hondje!! gooh.. daar heb ik echt wel heel lang over lopen verzinnen hoor, wie die Isis wel kon zijn! :-)))
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 15-01-16

Reageren op dit commentaar

Voor kinderen was de sneeuw welkom voor anderen waren het grote problemen die er door moesten.

Bloggroetjes.

Gepost door: Rene | 16-01-16

Reageren op dit commentaar

Ik duim voor Isis , en niet te veel stressen voor het vrouwke.

Gepost door: liliane | 16-01-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.