18-01-16

Blue monday

Natuur, winter, blauwe maandag

Er was een tijd in bloglandje hier, dat de bloggers op blauwe maandag de opdracht kregen van medebloggers om 'iets' blauws te posten ... onze wonderjaren in blogland!

Blauwe maandag en flink gevroren in de ochtend. Een echte ijsdag. Na het middageten trok ik er met Flora op uit. We bleven vandaag in de buurt, soms rij ik een paar dorpen verder om onze wandeling te doen. Het was koud en zonnig, op de fietsroute waar we wandelden waren nog wandelaars en hun hond(en). Iemand had er vier bij, niet aangelijnd, ik bleef een beetje achterop en die man ging met z'n honden verder de velden in zodat ik ongestoord voorbij kon. Tussen de fruitbomen zag ik dat de vorst de plassen had omgetoverd tot een kunstwerkje :

IMG_3239.JPG

IMG_3238.JPG

We wandelden een klein twee uurtjes langs de fietsroute en wandelwegen tussen de fruitbomen.

IMG_3235.JPG

IMG_3236.JPG

De eerste keer deze winter dat het gras zo wit zag ...

IMG_3237.JPG

En voor morgen nog meer van dit ... zei de weervrouw.

IMG_3756.JPG

Na een lange wandeling doet het kacheltje goed, vond Flora. Kleine Isis bleef thuis en jatte ondertussen de hondensnoepjes die boven op de bench stonden. Morgenvroeg moet ze bij de dierenarts zijn om 9u... nuchter!

20:19 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Huisdieren, Natuur | Permalink | Commentaren (6) | Tags: natuur, winter, blauwe maandag

Commentaren

Hihi.. maakte vandaag toevallig ook foto's van zulke bevroren plassen! zo zie je maar.. grote stad of platteland.. sommige dingen kom je overál tegen! :-)))
Moet Isis alwéér naar de dierenarts? sterkte voor haar dan.. maar die snoepjes heeft ze in ieder geval al lekker binnen hahahaa!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 18-01-16

Reageren op dit commentaar

Oh wacht.. ik weet het weer.. ze moest nú geopereerd worden hè.. dan dubbel sterkte gewenst!!

Gepost door: mizzD | 18-01-16

Bij ons balkon lag plas. Het is al paar dagen gevroren. Uitkijken geblazen. Hier is ook flink aan vriezen. Zondag ochtend hadden sneeuw liggen. Mooie wandeling gedaan met je hondjes. Laat maar eventjes verwennen met snoepjes. Je honden had koud. Honden lag heerlijk te slapen voor de kachel. Prachtig kachel. Ach.. je hond word straks geopereerd. Heel veel sterkte gewenst. Hopelijk is niet ernstig? Ik weet niet wat er had is.
Ik zal voor lieve hond duimen dat weer goed komt.

Gepost door: Ferry & Jacqueline | 19-01-16

Reageren op dit commentaar

Ik had paar logjes terug gelezen. Melkklieren word ze aan geopereerd. Toch heel veel sterkte.

Gepost door: Ferry & Jacqueline | 19-01-16

Reageren op dit commentaar

Aan de houtkachel is het nu heerlijk,maar eerst een stevige wandeling.

Groetjes

Gepost door: Rene | 19-01-16

Reageren op dit commentaar

Ja die Blue monday daar is nogal over geschreven geweest. Ik ben eens gaan terug kijken op mijn blog .Dat dateert al van 2009 ! Ik herinner me nog dat ik nogal veel opzoekwerk heb gehad om waarheidsgetrouwe dingen neer te schrijven.We hebben in die tijd nog wel meer dergelijke dingen gedaan .Was best leuk hé!

Zie ze liggen beide hondjes. Gelijk hebben ze.

Gepost door: magda | 19-01-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.