01-02-16

Al 2 jaar ...

Deze week is het twee jaar geleden dat mijn moeder overleed. Samen met je moeder, sterft er ook een deeltje van jezelf ... Ik ging gisteren bij haar laatste rustplaats langs en legde een nieuw bloemstuk neer ... ik bezocht ook het graf van haar broer, ze rusten bijna rug aan rug, er is maar 1 grafzerk tussen. De tijd gaat voorbij, de 'zwarte wolk' is erg langzaam weggetrokken, maar het gemis blijft. Voor haar was het een verlossing, weg pijn en verdriet ... mama waar je ook bent, we zijn je niet vergeten.

DSC_9762.JPG

19:26 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie | Permalink | Commentaren (2) | Tags: overlijden, moeder, verdriet, gemis

Commentaren

Over dat de tijd vliegt gesproken.. tjonge.. had niet gedacht dat dat alweer 2 jaar geleden was van jouw moeders overlijden..! De scherpe kantjes gaan er vanaf hè, van dat verdriet, maar een moeder vergeet je nooit. En je kunt er meer vrede mee hebben als de dood als een verlossing kwam na een heel moeilijke periode.. vind ik toch.
Mooi bloemstuk!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 01-02-16

Reageren op dit commentaar

Een deel van jezelf en je verleden is weg als je ouders sterven en dat voelt als een gemis dat nooit overgaat. Maar zoals Mizzd schrijft met de jaren slijten de scherpe kantjes..

Gepost door: magda | 01-02-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.