03-02-16

Sparen

IMG_3819.JPG

In het najaar startte bij Albert Heijn een spaaraktie, per schijf van 10€ krijg je een spaarzegel. Er was oa op Facebook heel wat over te doen, ivm de haalbaarheid, na 'een aankoop' van 500€ kan je dan na bijbetaling van een paar euro een bestekset (of messen) bekomen. Eerst dacht ik er niet aan mee te doen, gezien we maar met twee in het huishouden zijn. Ik kreeg steeds de zegels aan de kassa, hield ze bij maar plakte ze niet in. Het is pas nadat mijn schoondochter me ook een aantal zegels bezorgde dat ik besloot mee te doen. Haar moeder spaarde ze ook voor mij. Gezien mijn huidig bestek (was van goede kwaliteit, ziet er nog goed uit maar is vintage) na bijna 45j toch echt stilaan aan vervanging toe is. Dus heb ik vorige week een paar spaarformulieren van de supermarkt meegebracht en beginnen plakken. Zo heb ik toch voor een 8 tal personen bestek kunnen bijeen krijgen. Gisteren viel er een mooie omslag in de bus met een hele sliert zegels. Hoe leuk van mijn schoondochter om er nog aan te denken want op 14 februari sluit de aktie af. Het 'gespaarde' bestek is van Villeroy & Boch, heeft een modern design en lijkt me wel goede kwaliteit. Ik heb hier dus nog twee volle spaarkaarten liggen, dat maakt dat ik uiteindelijk voor 10 personen een lepel, vork, mes, koffielepel en dessertvork heb kunnen bijeen sparen. Vele kleintjes maken één groot!

In de omslag die ik gisteren kreeg zat een kaartje met een lief gedichtje op :

Cheep cheep little bird

you are happy I have heard

you can fly and sing so loud,

you make me really proud!

 

Geeft me alvast een lentegevoel.

IMG_3265.JPG

09:00 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Eten en drinken, Shoppen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: shoppen, lente, sparen, huishouden

Commentaren

een gedichtje dat vrolijk stemt...

zo'n bestek is me wel wat..

vaak heb ik van die spaarkaarten,die ik niet op tijd vol krijgt en dan ruim ik alles maar op

prettige dag

Gepost door: willy | 03-02-16

Reageren op dit commentaar

Da's ook de reden dat ik zelden meedoe aan dat soort spaaracties.. met een klein huishouden en dus niet zoveel boodschappen nodig krijg ik die kaarten zelden vol. Maar bij AH zegeltjes sparen..? eigenlijk kun je beter bij goedkopere zaken je boodschappen doen en zo'n bestek gewoon kopen dan..! :-P
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 03-02-16

Reageren op dit commentaar

Weer zo een mooi rubriekje, al moet ik toegeven dat ik dat sparen niet goed kan, ik verlies steeds die spaarkaarten en begin er niet meer aan.
Veel plezier met het nieuwe bestek,
Joris

Gepost door: Gidsjoris | 03-02-16

Reageren op dit commentaar

Meegenomen vind ik als je zo iets moois kunt sparen met zegels. Ik heb in de Carrefour al meerdere keren iets gespaard soms voor me zelf soms voor de kinderen zoals bedlinnen, of handdoeken, potten en pannen van een uitstekend merk,... lang geleden spaarde ik voor mezelf en de kinderen een lagiuole bestek bijeen!! Ga dat maar eens kopen . Flink duur. Ik ben er zeker van dat je tevreden zult zijn van je bestek. Zelf hebben de kinderen jaren geleden voor opa en mij drie bestekdozen gekocht ( tja achttien stuks hadden we wel nodig als iedereen het afkwam ;-) ) Ik gebruik ze dagelijks en ze vliegen ook in de vaatwasser. Altijd nog even mooi! Dus succes ermee Chrisje.

Gepost door: magda | 03-02-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.