04-02-16

Winkelen met een lentegevoel

Ik deed gisteren wat boodschappen, na drie donkere dagen met veel regen verscheen dan toch de zon toen ik naar Albert Heijn in St Truiden reed. Zoals gewoonlijk neem ik eerst een lekker warm bekertje bonenkoffie en start dan mijn snuffel/zoektocht door de winkel, regelmatig op zoek naar nieuwe smaken en recepten. Aan de charcuteriestand kon je gekookte ham proeven, aan de broodafdeling was er promotie van een zoet Turks brood, niet slecht maar ook niet mijn ding (lol). Bij de patisserie lagen krieken koekjes om te proeven, was lekker alhoewel mierzoet. Zo doe ik dan mijn strooptocht door de winkel embarassed, terwijl ik geniet van een heerlijke Perla koffie. Nee nee, ik heb geen aandelen bij die winkelketen maar het is er gezellig Hollands winkelen met vriendelijk personeel.

De stand van de Paaschocolade en allerlei artikelen werd opgezet, een groot aanbod aan snoeperij wordt er ruim op tijd aangeboden.

Paashaas.jpg

Bij de kassa stonden lange rijen en er werd snel 'hulp' gevraagd, het verliep vlotter dan eerst gedacht. Bij het buitengaan zag ik de Primula's in aanbieding 3 stuks voor 5€. Ik heb er nog geen meegenomen, hoe dapper van mij embarassed om te weerstaan want ze zagen er super uit.

primulas.jpg

Ik wens jullie een fijne dag toe, hier alweer regen en vooral ook zorgen om onze kleine Isis die al een paar dagen ziek is en ik heb er geen goed oog in. Maar blijf in afwachting van een eventueel herstel toch positief. We zorgen goed voor haar, vertroetelen en knuffelen en heel soms zie ik dat ze er van geniet niettegenstaande ze zich rot misselijk voelt. Ze heeft nu drie soorten medicatie die we gelukkig nu ze terug eet, kunnen geven verstopt in balletjes vlees.

winkelen,pasen,chocolade,isis

09:47 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Huisdieren, Shoppen | Permalink | Commentaren (7) | Tags: winkelen, pasen, chocolade, isis

Commentaren

Och,als jij het een fijne zaak vind, wie ben ik dan om 'm af te kraken hè hehe.. het is alleen dat je al die proeverijtjes en zo zelf betaalt door de hogere prijzen van hun artikelen.. en dat vind ik dus niet netjes. Maar ze hebben natuurlijk een enorm groot en goed assortiment.. dat wel.

Oh.. Isis ziek? niet goed hersteld van die operatie of is het wat anders? m'n duimen staan in positie en ik hoop op een goede afloop hoor!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 04-02-16

Reageren op dit commentaar

We vermoeden dat er meer aan de hand is dan eerst gedacht. Duimen maar. Isis wordt 12j in juni. Ze krijgt de nodige medicatie, meerkunnen we niet doen en duimen, maar we moeten ook realistisch zijn. Er is nu nog medicatie voor vijf dagen, als ze dan niet hersteld is, gaan we XR laten maten van de buik en weten dan meer.
Groetjes

Gepost door: Chrisje | 04-02-16

Jaxons bomma is sinds wij bij die fokkers komen ook al een paar keer ernstig ziek geweest, zodanig dat ze niks meer at. Zij is ruim 10j.. maar nu nog steeds aanwezig, ondanks dat die mensen al drie keer echt hun hart vastgehouden hebben. Het houdt een keer op natuurlijk.. je moet zéker realistisch zijn, maar wie weet.. ik duim hoor.

Gepost door: mizzD | 04-02-16

hopelijk gaat het vlug beter met Isis..

en een Albert Heijn hebben we hier in de buurt

groeten

Gepost door: willy | 04-02-16

Reageren op dit commentaar

Gelukkig kon, je je gedachten verzetten bij het winkelen en proeven van allerlei lekkers. Maar het is niet leuk als je weer in de realiteit van elke dag komt en ziet dat Isis niet aan de beterhand is! Hopelijk komt het goed Chris.

Gepost door: magda | 04-02-16

Reageren op dit commentaar

Wat allemaal moois en lekkers maar niet zo goed voor mij.Hopelijk gaat het ondertussen beter met Isis

Gepost door: Rene | 04-02-16

Reageren op dit commentaar

Wat is de gemiddelde leeftijd van dat ras?

Gepost door: liliane | 04-02-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.