02-06-16

Op weg naar Portugal - Frankrijk

De tweede dag sloeg het weer helemaal om, van nat en af en toe buien ging het naar zonnig en koud. We kregen zelfs flinke nachtvorst, alles zag mooi wit in de ochtend. Maar geen nood, ons kacheltje in de camper deed z'n werk en konden we gezellig ontbijten alvorens onze tocht verder te zetten. We stonden op een CP in een piepklein dorpje La Celles Saint Avant , erg rustig en hadden de plaats helemaal voor ons alleen, gaf ons toch geen onveilig gevoel omdat je uitsluitend in en uit kon met een aangemaakte code. Het was er de ideale plek om de hondjes uitgebreid uit te laten, we maakten een lange wandeling rond een vijver/meertje met een mooi fiets en wandelpad errond.

IMG_3874.JPG

IMG_3873.JPG

18:35 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Huisdieren, Vakantie | Permalink | Commentaren (5) | Tags: frankrijk, camper

Commentaren

dat is een ganse trip Chrisje

,jullie hebben wel al een gans stuk afgelegd

maar de weg is lang

groeten

Gepost door: Willy | 02-06-16

Reageren op dit commentaar

Is inderdaad een lange tocht tot in het zuiden van Portugal, maar dag per dag zien waar je terecht komt. Veel kleine stukjes maken één groot (hahaha) Groetjes

Gepost door: Chrisje | 02-06-16

om een idee te geven , met de vrachtwagen , Brugge -Lissabon , dertig rij-uren !

Gepost door: ex-routier | 02-06-16

Reageren op dit commentaar

Och je bent weer terug. Je was paar manden niet meer geweest. Je was op vakantie geweest met camper. Wat heerlijk dat jullie genoten hebben. Regen was hier ook veel gehad. Nu nog ook. Het was daar ideale plek voor je hondjes. Dat is ook belangrijk dat goede plek heeft gevonden. Het was lange tocht geweest. Mooie foto's.
Fijn weekend.

Gepost door: Ferry & Jacqueline | 03-06-16

Reageren op dit commentaar

Dat heb je in een camper voor op een tentje.. als het 's morgens nog koud is zitten wij buiten af te zien in ons donsjack bij het ontbijt! hahahahaha!
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 03-06-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.