03-06-16

Op weg naar Portugal - Frankrijk

We besloten om vandaag een gedeelte langs de péage te rijden, het gaat een stuk sneller en vlak na de middag komen we aan in Parentis en Born.

IMG_3395.JPG

IMG_3407.JPG

1.JPG

Het weer bleef erg zonnig maar koud, we stonden op een erg leuke CP ten westen van Bordeaux aan een prachtig meer met een aangelegd strand. We vonden het er zo mooi dat we er twee dagen bleven. We vulden de dagen met wandelen met onze kooikermeiden, en een paar fietstochten te maken tot aan Piscarosse Plage aan de Atlantische oceaan. De fietsroute loopt door dichtbegroeide dennenbossen en we genieten volop, het is zonnig en door de dag zacht weer. In de plaatselijke supermark kochten we verse vis om op de bbq te roosteren .... vakantiegevoel begint nu echt te komen. Onze eerste dorade (goudbrasem) is een feit ...

10:47 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Digitale fotografie, Vakantie, Vakantie | Permalink | Commentaren (4) | Tags: portugal, camper

Commentaren

Aha.. tuurlijk.. het is meer midden en westen dat jullie reden op weg naar Portugal natuurlijk.. wij zijn meer bekend met het oosten ( én meer het noordwesten). Maar rond Bordeaux waren we ook al eens.. inderdaad heel mooie streek. En als je zo lekker aan het trekken bent kun je dat doen hè.. wat langer blijven waar het mooi is.. doen wij met het tentje ook hoor! En als je zo'n eind moet is een stukje doorrijden op een péage zo af en toe ook wel handig ja! :-)
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 03-06-16

Reageren op dit commentaar

Inderdaad af en toe de tolweg is nodig om wat vooruit te komen, wel peperduur geworden mede dat we met de camper in een hogere taxklasse terechtkomen. Maar soms worden de vele rotondes op de N wegen ons wat te veel. Fijn (wandel)weekend voor jullie.

Gepost door: Chrisje | 03-06-16

Koud ?

dat zou je met deze foto's niet denken

groeten

Gepost door: Willy | 03-06-16

Reageren op dit commentaar

Koud ?

dat zou je met deze foto's niet denken

groeten

Gepost door: Willy | 03-06-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.