10-08-16

Met de camper onderweg - Frankrijk - Multigny in de Champagne streek

Het is een rustige donderdagochtend als we rond 9u afscheid nemen van de gastvrije wijnboer in Montlouis. We rijden langs de Loire en spotten prachtige kastelen (o.a Amboise). Als we het echt willen, kunnen we deze avond thuis zijn, maar hebben nog niet echt haast. Omdat de vele rotondes ons toch beginnen te vervelen, besluiten we een stuk langs de Péage te rijden, net voor de middag stoppen we in Sens bij een Auchan, net voor Troyes. Omdat het niet echt gezellig is op een parking van een drukke supermarkt, rijden we door tot Sézanne.

We willen overnachten in de buurt van Epernay en op de App van Camperplaats vind ik een rustig plekje, hoog gelegen tussen de wijnranken in Multigny. Het is fris weer en we wandelen met de hondjes door de velden, we raken nog net droog bij de camper want de lucht trok dicht en fikse buien namen over. We doen het kacheltje aan in de camper en weldra is het lekker warm. Onze laatste nacht voor thuiskomst.

Als ik rond 23u de hondjes buiten laat voor een laatste plasje, ontdekken ze slapende eendjes op het vijvertje vlak bij de camperplek, en besluiten de vakantie af te sluiten met een zwempartij, het was pikdonker en ik hoorde de eendjes krijsen en de honden dapper heen en weer zwemmen. Na veel heisa, kreeg is ze toch terug op het droge ... Niet echt handig als je de camper in moet met twee natte honden. De oude badhanddoeken die ik meenam deden dan toch nog hun dienst.

DSC_2417.JPG

DSC_2418.JPG

De vijver ...

DSC_2415.JPG

Bij het begin van het Paasweekend is het al redelijk druk op de camperplaats.

DSC_2409.JPG

We maken het gezellig in de camper en 'vieren' al een beetje Pasen.

 

18:44 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Huisdieren, Natuur, Vakantie | Permalink | Commentaren (0) | Tags: multigny, cgampagnestreek, vakantie, natuur, kooikderhondje

De commentaren zijn gesloten.