10-08-16

Met de camper onderweg - Frankrijk ... thuiskomst!

Nog 311 km toont de GPS als we in de gutsende regen vertrekken vanuit Multigny. Dit prachtige plekje tussen de wijnranken en de Champagnehuizen.

DSC_2421.JPG

DSC_2420.JPG

We krijgen onderweg regen en nog eens regen. We stoppen nog een keer voor rustpauze langs de autobaan. Op 106km van thuis net voorbij Namen, gebeurt er vlak voor ons een verkeersongeval. Twee auto's rijden tegen mekaar. Eentje kwam op autobaan op en de andere haalde in en ging naar het rechter rijvak... Het kleine wagentje kantelde op z'n zijde en gelukkig konden alle auto's op tijd stoppen. Iemand rende naar de auto en opende de deur, de mensen hun hond sprong eruit en rende de autobaan op. De chauffeur kon met wat hulp ook uit de wagen klimmen, ondertussen had iemand de hond kunnen terugroepen. Toch nog goed afgelopen, op de enorme blikschade na.

Rond 14u, komen we thuis aan, het is koud, erg koud geworden. Af en toe een bui met hagel. We zetten de thermostaat van de verwarming hoger (want die was blijven opstaan op lagere temperatuur) maar die geeft niet thuis. We maken de houtkachel aan en de hondjes kiezen al snel hun plekje uit, lekker languit voor de kachel.

Oef, na twee maand zijn we terug thuis, het is wennen en na hun tochtje door te tuin en weide, gaan de hondjes terug de camper in (die op de oprit staat) ... ze weten ook goed waar het gezellig en warm is.

S L O T

 

18:57 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Natuur, Vakantie | Permalink | Commentaren (2)

Commentaren

Wat een schitterende reis was het! Ik ben trouwens ooit weleens op de camping van Sezanne geweest en daar was ook een camperplaats bij.. toch? Maar die was wel direct naast de (wel rustige) weg, niet zo mooi gelegen als die van Multigny zo te zien.
Die hondjes van jou zijn net zo ondeugend speels als die ene van ons hahahaha!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 10-08-16

Reageren op dit commentaar

Hallo hallo, ben ondertussen eindelijk aan het eind van het verslag geraakt. Kan nu weer de draad oppakken. Ben nog niet helemaal 'ongevea' vrij maar begint te beteren. Vele groetjes en tot weldra.

Gepost door: Chrisje | 10-08-16

De commentaren zijn gesloten.