22-08-16

Tuinieren voor dummies?

De eerste oogst van de boontjes was mislukt door de overvloedige regen, tot tweemaal toe kwam de Grote Gete buiten haar oevers en overspoelde ons mini moestuintje. Alle groenten gingen verloren, ook de aardappeloogst is  mislukt.

Bij een tweede poging kwam het helemaal goed, de bonenstruiken zijn goed geladen en vandaag was het D-day,  plukken en klaarmaken voor de diepvries. In totaal heb ik voor een 20 tal keer 'boontjes', de ene keer koud met mayo en de andere keer warm met verschillende sausjes om af te wisselen.

Tegen de middag waren we klaar en konden naar de kermis in het dorp.

boontjes.jpg

19:32 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Huisdieren, Natuur, Tuin, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) | Tags: natuur, tuin, bloggen, kooikerhondje

Commentaren

En de hondjes lusten ze zo uit het vuistje? Jaxon wel hoor.. maar hij krijgt ze ook gekookt door z'n voer.. vindt ie ook lekker!
20 x boontjes.. dus een kilo of 8? heb er toevallig vandaag op en wij eten ongeveer 400gr. met z'n tweeën. Da's veel schoonmaken hè, 8 kilo in één keer oefjes! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 22-08-16

Reageren op dit commentaar

Was inderdaad een hele hoop, wat op tafel lag maal twee. Maar in de winter heb je ook het gemak ervan, snel warm eten. Ook voor de hondjes, die krijgen er ook van, ideaal voor een dieetdagje want voor hondjes tellen de boontjes als nul calorieën.
Bloggroetjes

Gepost door: Chrisje | 22-08-16

De commentaren zijn gesloten.