10-09-16

Afscheid van oma Diny

3/9 : Alvorens naar Edesheim af te reizen, reden we richting Gelderland. De Nederlandse oma van mijn twee kleinkinderen Mauro en Luna woont in een klein dorpje vlak bij Arhnem. Ze is al een paar jaar ziek en door deze slepende, ongeneeslijke ziekte in een situatie gekomen zonder uitkomst. Ze heeft euthanasie gevraagd en deze zal op 10 september doorgaan. We bezochten haar om afscheid te nemen, ze wou ons nog graag zien. Het was een rustig en sereen moment, dat we blijven koesteren.

10/9 : Vandaag is oma Diny vredig ingeslapen, omringd door haar drie kinderen. Ze voelde zich opgelukt en was 'blij' om de dokter te zien komen, niet dat ze pijn had, maar voor haar was het hier klaar en na de beslissing dat de euthanasie zou doorgaan was ze opgelucht.

Lieve Diny, je hebt je strijd gestreden, rust nu in vrede, we blijven aan je denken en zolang er iemand aan je denkt, ben je niet dood. We waken over je twee kleinkinderen...

DSC_2813.JPG

 

19:41 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, kleinkinderen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: overlijden, kleinkinderen, oma

Commentaren

Ik leef met jullie mee! Al is ze hier niet meer, ze blijft verder leven in jullie herinnering!

Gepost door: magda | 10-09-16

Reageren op dit commentaar

De dood
Augustinus

De dood is niets
Ik ben slechts
naar de andere kant

Ik ben mezelf, jij
bent jezelf
Wat we voor elkaar waren
zijn we nog altijd

Gepost door: Deckers | 11-09-16

Reageren op dit commentaar

Een mooi sereen zelfgekozen afscheid.. als ik ooit wellicht in dezelfde schoenen zou komen te staan, hoop ik dat ik ook zo sterk ben dat ik hiervoor zal kunnen kiezen, lijkt me voor alle partijen echt wel het beste.
Mijn oprecht medeleven aan al die haar lief waren.
Groetjes.

Gepost door: mizzD | 12-09-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.