20-09-16

De kooikertjes ...

Terwijl toekomstige mama Flora wacht op de komst van haar pups, het wat rustiger aan doet en de frisse vloer verkiest boven haar zachte, warme kussen, werd Isis in extremis nog gesteriliseerd. Door aanhoudende gezondheidsproblemen was er geen andere keus. Het werd een zware operatie voor een hondje van 12,5 jaar.

Ondertussen is ze aan de beterhand en komt al wat meer uit haar mandje.

IMG_5289.JPG

Net terug van bij de dierenarts, zit ze er nog wat slapjes bij ...

IMG_5290.JPG

18:53 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Huisdieren | Permalink | Commentaren (8) | Tags: huisdier, kooiker, hondenrassen

Commentaren

Aaaaach.. kijk 'r zitten met haar jasje aan..! Dat dat nog kón.. al zo oud en vorig jaar was ze nog zo slecht, toch? Nou, hopelijk gaat het nu alleen maar beter met haar en krijgt ze nog een paar mooie probleemloze jaartjes.
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 20-09-16

Reageren op dit commentaar

Dank je, we gaan er alles aan doen om ze zo lang mogelijk bij ons te houden, ze is de halfzus van mijn vorige kooiker KELLY en uniek.
Groetjes

Gepost door: Chrisje | 20-09-16

Reageren op dit commentaar

Ik hoop dat ze beter wordt en dat je nog jaren plezier aan Isis mag hebben.

Gepost door: magda | 20-09-16

Reageren op dit commentaar

Hallo Magda, ondertussen gaat het goed met Isis, het is een taaie hoor, ze is nog fit voor haar leeftijd. Lijkt soms wel een wild katje zover ze nog kan springen, vooral om in de zetel te raken hahaha.
Groetjes

Gepost door: Chrisje | 22-09-16

En.. is ze alweer een beetje de oude nu, die lieve meid?
Ik hoop het maar hoor!
Groetjess!

Gepost door: mizzD herself | 22-09-16

Reageren op dit commentaar

Ondertussen gaat het gelukkig de goed kant uit, ze loopt weer achter me aan, met haar body aan, telkens ze naar buiten loopt, moet ik het pakje losmaken anders plast ze in haar broekje hahaha. en nu met dit goede weer staat de deur open .... zo weet ik wat doen. Nog een paar dagen en dan is het lidteken goed geheeld en dan kan ook het pakje uit. Voor Flora is het nu echt aftellen, ze is vandaag dag 60 ... dus een kwestie van een dag of twee? Dan liggen er weer piepende pups in de woonkamer. Ik kan ze goed voelen als ik mijn hand tegen haar buikje hou. Hoe schattig is dit.
Voor mij starten dan twee maand met een lichte vorm van huisarrest, maar ik heb het ervoor over omdat het zo gezellig is. Groetjes en fijn weekend voor jullie.

Gepost door: Chrisje | 22-09-16

Fijn dat het zo goed gaat met Isis.. was toch een flinke ingreep voor zo'n dame op leeftijd hè.
Ah jaaa.. die pups zullen vast wel vlotjes ter wereld gaan komen en dan is het werk voor jou voor een groot gedeelte hè hehe. Wist niet wat er allemaal bij kwam kijken, voordat we Jaxon kregen. Bij hém hebben we veel meegekregen van alles rondom een nestje pups, omdat we héél geregeld eens bij de fokkers langs mochten komen.. zó leuk was dat!
Succes als het zover is één van de komende dagen hè!
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 22-09-16

Reageren op dit commentaar

Komt in orde voor Isis, en voor de mama in Spee.
Ook voor de grootmoeder want dat ben je dan toch een beetje, nietwaar?

Gepost door: liliane | 22-09-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.