05-12-16

Het vertrek van de kooikerpups ...

Het waren drukke weken, de zorg van 7 pups en 2 volwassen honden, poetsen en onderhoud van de puppyren, de wasmachine maakte overuren  ... en het leukst ... mijn Senseo stond nooit koud, dagelijks kwam er kraambezoek langs met geschenkjes voor de pups en een ruiker bloemen of chocolade voor mij. Je raakt het snel gewoon om zo verwendt te worden.

Het waren acht mooie weken, nu moet ik wennen aan de stilte in huis. Gelukkig komen de feestdagen eraan zodat we naar een nieuw 'project' kunnen toeleven.

Beste medebloggers, ik was er even niet, sorry dat ik niet langskwam ...

De pups zijn ondertussen al gewend bij hun families, ze zijn alle zeven in een warm nest terecht gekomen. Bij vertrek kregen ze een sjaaltje met hun naam om.

Ik stel jullie voor : de vijf stoere jongens en de twee ondeugende meiden ...

DSC_3816.JPG

DSC_3933.JPG

DSC_3945.JPG

DSC_3980.JPG

DSC_4136.JPG

DSC_4148.JPG

willem.jpg

16:52 Gepost door Vrouwkelief aan het bloggen in Digitale fotografie, Huisdieren, Vriendschap | Permalink | Commentaren (5) | Tags: kooikerhond, kooikerpup, dierenrassen

Commentaren

Aaach.. wat schattig met die sjaaltjes om!Wat zijn ze mooi geworden.. én groot! Heerlijk dat ze allemaal goed terecht zijn gekomen hè.. en jij kunt nu eindelijk weer een beetje tot rust gaan komen.. net op tijd voor de feestdagen hehe.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 05-12-16

Reageren op dit commentaar

Hallo Mizzd,er is een tijd voor alles, ik vond het erg fijn en genoot ervan, maar sluit het ook graag af. Inderdaad de gezellige feestdagen komen eraan, en daar willen we echt van genieten in alle rust samen met de familie. Groetjes

Gepost door: Chrisje | 05-12-16

Reageren op dit commentaar

Het doet toch iets denk ik als je die bengeltjes de deur ziet uitgaan. En je had er zeker je handen aan vol ,want je wilt ze toch allemaal een goeie start meegeven en dat zal je wel aardig gelukt zijn.
Nu even genieten van de komende feestdagen samen met je familie!

Gepost door: magda | 08-12-16

Reageren op dit commentaar

Dat zal wel een hele aanpassing gewest zijn. Afscheid van zo'n schattige pups. Hopelijk krijgen ze het in hun nieuwe huis zo goed als bij jou.
Gelukkig gaan de feestdagen je een beetje afleiden en tegen dan ben je het helemaal gewoon. Groetjes aan allen Chrisje

Gepost door: emmy | 11-12-16

Reageren op dit commentaar

Bij de fokkers van Jaxon in St.-Truiden is ook weer een nest geboren.. van de tante van Jaxons dit keer. Ze kreeg ze helaas weer met een keizersnede, maar de pups zien er goed uit.. 7 jochies en 1 meisje! :-)
Die weten wat te doen met de feestdagen..! :-)))
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 14-12-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.